Mijn informatie aanvraag (0)
{eval}main_navigation{/eval}
{top_pagebar}
{eval}flexslider_images{/eval}

Workshop Breakdance ckv{scik9}

Breakdance is een moderne, sportieve en energieke dansstijl die zich vooral naar de hiphop cultuur toe typeert. De belangrijkste elementen van het breakdansen zijn het hebben van een eigen stijl en originaliteit. Expressie, representatie en gevoel voor ritme gaan hand in hand!

{eval}button_informatie_aanvragen{/eval}

Programma {scik7}breakdance{scik8} ckv{scik9}

Tijdens de {scik7}breakdance{scik8} leren de leerlingen, op een leuke en laagdrempelige manier, de basistechnieken van het breakdansen.

Voordat de {scik7}breakdance{scik8} daadwerkelijk begint, maken wij op interactieve wijze kennis met de groep. Hierna volgt een enthousiasmerende warming-up zodat alle spieren warm worden en zodat de leerlingen al lekker enthousiast en losjes worden.

Vervolgens gaan we aan de slag met de basis breakdance “moves” .We behandelen verschillende bewegingen, op moderne muziek, die uiteindelijk een hele dans zullen gaan vormen die op een "coole" manier met de hele groep uitgevoerd kan worden!

De {scik7}breakdance{scik8} wordt afgesloten met een ontspannende coolingdown.

Competenties {scik7}breakdance{scik8} ckv{scik9}

Terwijl de leerlingen op een leuke manier aan de slag zijn tijdens de {scik7}breakdance{scik8}{scik10} werken ze speelsgewijs aan verschillende competenties en vaardigheden:

Samenwerken: De leerlingen werken gezamenlijk aan een dans waarbij elke leerling een belangrijke rol speelt.

Durf: De leerlingen gaan iets te doen wat ze nog nooit gedaan hebben.

Houding: Het aan nemen van een zelfverzekerde, stevige en stabiele houding.

Inclusief

Alle breakdance workshops van {scik1} zijn altijd inclusief de volgende onderdelen:

  • Professionele begeleiding van een docent vanuit ons vaste team van {scik1}
  • De juiste geluidsapparatuur
  • Reiskosten

Benodigdheden {scik7}breakdance{scik8} ckv{scik9}

Bij de {scik7}breakdance{scik8}{scik10} maken wij het liefst gebruik van een gymzaal of een andere grote en lege ruimte zoals bijvoorbeeld een aula.

{func}ucfirst($scik1){/func} zorgt verder uiteraard voor alle nodige materialen en middelen voor de breakdance {scik6} {scik2}!

De breakdance {scik2} een extra dimensie geven? {scik1} maakt het mogelijk om de volgende uitbreidingsmogelijkheden toe te voegen aan de {scik7}breakdance{scik8}:

Videoclip
Het is natuurlijk extra leuk om een videoclip te laten maken bij de ingestudeerde dans. Onze ervaren vaste cameramensen komen op locatie en leggen de leukste beelden vast. De beelden worden bij ons op kantoor gemonteerd tot een prachtige videoclip die per dvd naar de school wordt opgestuurd. » Lees meer
Thema
Wij maken het mogelijk om een thema te koppelen aan onze {scik6} {scik4} of het {scik6} {scik3}. Thema`s waarmee wij vaak gewerkt hebben binnen het voortgezet onderwijs zijn bijvoorbeeld pesten, discriminatie en gezondheid. Wij proberen ons volledig in het thema te verdiepen en in wat het gewenste doel van de workshop is om zo tot de juiste invulling te komen! » Lees meer
Demonstratie
Om de workshop(dag) een extra boost te geven is het mogelijk om de workshopbegeleiders een leuke demonstratie te laten geven! Dit werkt vaak zeer enthousiasmerend en motiverend en kan ingezet worden als opening en/of als afsluiting van de {scik6} workshop(dag). » Lees meer
Videoregistratie
Het is mogelijk om een professionele videoregistratie te laten maken tijdens onze {scik6} {scik4}. Onze ervaren cameramensen leggen de leukste en mooiste momenten vast in een spraakmakende moodfilm. De school ontvangt uiteraard een dvd om zo nog na te kunnen geniet van de leuke {scik6} {scik2}! » Lees meer
Engels sprekende begeleiding
Wanneer de groep bestaat uit leerlingen die geen Nederlands spreken kunnen wij de {scik7}breakdance{scik8} {scik10} ook verzorgen in het engels! » Lees meer
Presentatie
Met de cvk breakdance workshop is het mogelijk om toe te werken naar een eindpresentatie zodat de leerlingen tijdens een spetterende show kunnen laten zien wat ze geleerd en gemaakt hebben! » Lees meer
Foto compilatie
Het is mogelijk om een professionele fotocompilatie te laten maken tijdens deze {scik6} {scik2}. Onze ervaren fotograaf legt tijdens de {scik7}breakdance{scik8} de leukste en mooiste momenten vast. Aan de hand van de gemaakte foto's wordt er een aansprekende DVD gemaakt waarop alle foto`s in hoge kwaliteit worden geplaatst. » Lees meer
Teamuitje docenten
Scholen die {scik6} {scik4} of een {scik6} {scik3} afnemen krijgen een speciale korting bij het boeken van een {scik2} voor een teamuitje. Scholen die {scik5} of workshops afnemen voor 250 leerlingen of meer krijgen maar liefst een korting van 50% op een {scik2} voor een personeelsuitje!» Lees meer
Meer {scik6} {scik4}?
De {scik7}breakdance{scik8} kan uiteraard gecombineerd worden met andere {scik6} {scik4} om zo te komen tot een geheel cultureel programma. Dit is tevens ook altijd een voordeligere optie omdat wij dan een projectprijs kunnen maken! Daarnaast hebben we ook een aantal vaste culture programma`s binnen ons assortiment die terug te vinden zijn op onze {scik3}pagina. {scik3}pagina.

Tarieven {scik7}breakdance{scik8} ckv{scik9}

Wij werken vrijwel altijd met realistische tarieven die goed aansluiten bij het budget van de school. Daarnaast is {scik1} officieel cultuurkaartacceptant wat betekend dat al onze diensten binnen het voortgezet onderwijs zowel gedeeltelijk als volledig gefinancierd kunnen worden met de CJP cultuurkaart!

Wij proberen altijd creatief mee te denken bij het samenstellen van een leuk programma binnen het beschikbare budget! Vraag informatie aan over onze {scik6}{scik4} door deze toe te voegen aan uw persoonlijke informatie aanvraag op de website en wij geven u snel een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de kosten!

{func}ucfirst($scik1){/func} beschikt over een breed scala aan interactieve {scik6} {scik4} voor leerlingen binnen het voortgezet onderwijs. Het niveau en de vorm van elke {scik6} {scik2} wordt volledig afgestemd op de leeftijd en het leerniveau van de leerlingen!

De onderstaande {scik6} {scik4}{scik10} bezitten een programma waarbij de inhoud en de vorm van de {scik6} {scik2} volledig afgestemd is op leerlingen binnen het middelbaar onderwijs:

{eval}meer_ckv_workshops{/eval}